Alla inlägg den 10 maj 2007

Av Caro - 10 maj 2007 23:31

Spenderade en alldeles lövly shoppingafton på Sturegallerians shoppingfest. Bäst sommarklädda man respektive kvinna skulle koras av Babsan och det var 30 nomirerade. Bäst klädda man var en mycket stilig herre med färgglad väst och svart kavaj, väldigt Saint Tropez möter Florida. Bäst klädda kvinna hade på sig en outfit som var mindre sommar; svarta stövlar, svarta tajts, svart tröja, hundtandsmönstrade cityshorts samt rött skärp högt i midjan. Det var allt annat än sommar när man tittade på henne...Inget fel, hon var verkligen jättesnygg, men temat var för som sagt sommar. Min personliga favorit och den egentliga vinnaren var den vackra latinotjejen i rött med de snygga guldröda skorna och det lockiga mörka håret. Den snyggaste accessoaren hon hade var en Canon 400D.

Blev fotad för Stureplan.se som vanligt. Fick oss ett gott skratt när fotografen kom fram. Posing är fan inte min starka sida. Håll in och sträck, typ. Just det ja, sen blev jag en av de 15 nominerade till bäst klädda kvinna. Smickrande.

Av Caro - 10 maj 2007 10:05

Jag vaknade av att jag var hungrig. Magen kurrade bokstavligen så högt att jag trodde det var min väckarklocka. Fixade iordning en omelett av storleken paj, drack ett stort glas vatten på det och kallade det "frukost". Kommer nog inte behöva äta på ett tag efter det här.

Ikväll är det shoppingfest på Sturegallerian som Karol och jag ska på. Roliga erbjudanden kombineras med drinkar och tilltugg. What to shop? Eller ännu viktigare: what to wear?

Ovido - Quiz & Flashcards