Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Caro - 16 juni 2007 00:00

Det är inte varje dag man får ge bort ett bollhav. I och för sig är det inte varje dag som Lillstrumpa har namnfest. Vid en fin stuga nånstans innan Fagersta firades hon med solsken och tårta, en massa presenter och trevliga gäster.

Klockan 18
Möter upp Ina, vars rosa klänning var framhävde hennes Madeira-bränna ännu mer. Själv ogillar jag solen. Premiärvisning för Pilgrim+ på Dramatens terrass. Vackra människor (hello Colin Farrell-kopia!) varvat med en halvsnygg kollektion av 26 smycken som lanseras i oktober i år. Habegäret knackade mig på axeln och föreslog två armband med berlocker.

Klockan 21.30
Tjejerna kommer över. Drinken avklarad, åker till Kvarnen där möhippa firas i fem minuter. Mina lyckoönskningar går till käraste barndomskompisen Tessan som gifter sig om två veckor. Taxi till Solidaritet. Musik: mycket blandad. Den kille som säger att det inte finns snygga tjejer ute på Sthlms klubbar har totalt missat Solidaritets bv där alla var jättesnygga åtminstone till klockan 01.30 Det är då man ser vad alkohol gör med människor. Tar en taxi hem och får dämpa implusen att kliva av vid Teatron och ta en drink innan hemgång när fötterna gjorde sig påminda. Aj. Aj.

Ovido - Quiz & Flashcards