Alla inlägg den 19 juni 2007

Av Caro - 19 juni 2007 22:00

Rilles buske var jättefint trimmad i början, men nu, en bit in på vårt förhållande ser den faktiskt lite ojämn ut. Det är mer bevuxet på vänster sida än på höger och jag ogillar att den är osymetrisk. Det ser liksom dumt ut ur vissa vinklar. Den behöver en kvinnas handlag, men jag fick inte ens komma i närheten med saxen. Rille skulle promt ta hand om sin buske själv. Hap.

Uppdatering:


Rilles buske, fortfarande otrimmad.

Av Caro - 19 juni 2007 12:03

Jag fyller 28 år om exakt 10 dagar därav planerandet av fest. Nu när folk har frågat var jag bor så ställer de nästa fråga: "Vad önskar du dig?".

Förslag
Presentkort på Swahili Bob's tattoo & piercing, "Lock me up"-halsband från Dada's Diamonds, receptet på Texas Longhorns Margaritas, presentkort på MAC Cosmetics eller Make Up Store, en pint Margaritas från Texas Longhorn, Segway-tur i Stockholm, en fika, en sunkrunda med tillhörande förfest, ostron på en fin restaurang, fallskärmshopp, receptet på Caliente’s Sangria, high-speed båttur, en glass med tre kulor (saffran, chocolate chip & hjortron) och tre laktostabletter så min mage klarar av glassen.

[Parentes]
Den roligaste födelsedagspresenten jag nånsin fått var av Gabbe och Martin som fick mina närmaste vänner att inhalera helium från ballonger för att sedan sjunga ja må hon leva med smurfröster. Jag skrattade så jag kroknade.
[Slut på parentes]

Sånt gillar jag. Upplevelser. Det väger så mycket mer än nånting materialistiskt. Prylen du får i födelsedagspresent kanske du inte minns hela livet, men heliumsång eller fallskärmshopp lär man aldrig att glömma. Såvida man inte blir senildement, förstås.

Ovido - Quiz & Flashcards