Alla inlägg under maj 2007

Av Caro - 9 maj 2007 22:57

Jag skulle vilja passa i H&M-kläder lika bra som de här Sim:arna gör. H&M Fashion-prylpaketet till Sims 2 är ett genidrag egentligen. De datanördar  som mot all förmodan inte visste vad H&M var kommer definitivt att veta det nu. H&M-loggan finns stort och högupplöst på varje screenshot liksom.

I spelet kan du designa ett eget H&M, fixa modeshower med catwalk och modeller och klä dina Sims i de senaste kreationerna med matchande accessoarer. Vad kommer härnäst? Top Shop extension pack for World of Warcraft? Guldfynd for Lord of the Rings online Edition? Suck...

Släpps den 5 juni. Bilderna kommer från The Sims hemsida.

Av Caro - 9 maj 2007 22:34

Grattis till Wolfenstein 3D som fyllde 15 år!  Värsta nostalgia-trippen när jag kollade igenom screen-shots. Det här var det första FPS-spelet jag körde och sen var jag fast. Kan bara inte fatta att det var 15 år sen...Tiden går snabbt när man sitter och nördar sig igenom spel...

Av Caro - 9 maj 2007 06:27

En av bästisarna, Jens, fyller 28 idag. Han är inte bara stilig, modemedveten, galet sexig och intelligent. Han är dessutom singel. Hörde ni det där ute!? Single, I tell ya! Jag fattar inte att en kille som han har undgått babes som vill ha nåt mer långvarigt.

Nog sagt. Grattis på födelsedagen, din gamla get! Jag är ikappt dig om 1 månad och 20 dagar...

Av Caro - 9 maj 2007 03:30

Att vakna med tuppen är ok just idag. Min huvudvärk liksom öronvärk är som bortblåst och jag hade inte ont i halsen. Ett stort minus är att jag vaknade kl 03.00 pigg som en...ja...femåring på sockerkick. Va fan ska jag göra nu resten av dagen?

Av Caro - 8 maj 2007 19:21

Just nu har jag sprängande huvudvärk och ont i öronen, men glad är jag trots det. Satte 100% rätt på japanskaprovet. Nu vill jag bara sova...eller titta på Heroes...

Av Caro - 8 maj 2007 16:31

Paniken startade för två timmar sen, när jag inser att jag är sjuk och jävlig och kommer säkert inte att sätta japanska-provet. Rille försöker minnas vad "bakom" [ushiro] heter på japanska. Han kör associera-mera-tekniken med hjälp av serien Heroes.

"Jag tänker mig att Hiro står bakom mig och gör nåt äckligt varpå jag säger Usch Hiro!"

Bra där! Nu kommer jag sitta och fnittra varje gång jag stöter på det ordet under provet.

Av Caro - 6 maj 2007 23:00

Jag antar att jag inte var på humör för att vara på konsert i och med att jag håller på att bli sjuk, så detta blir nog ett halv gnälligt inlägg.

Det kändes inte riktigt värt väntan när Trivim äntligen intog scenen. Känslan förbättrades inte heller när jag insåg att om man plockar bort Paolo Gregoletto (bas) och Corey Beaulieu (gitarr) så finns inte Trivium. Det är deras röster som låter grymt bra på skivan och ännu bättre live.

Minnesvärda låtar:
Dyin' in you Arms känns numera som en popdänga, men i live-version håller den fortfarande.
To the Rats
A Gunshot to the Head of Trepidation
Ascendancy
Anthem (We are the Fire) 
Ember to Inferno

Matt Heafy är jävligt bra på att le, mima, flörta med publiken och lira gitarr. När han uppmanar till mosh-pits så hänger alla på. Imponerad utbrister han "Oh shit!" mitt i sången. Vid nåt tillfälle skrattar han och säger "I fucked up my solo", men det var nog ingen som märkte. Det lät jävligt bra ändå.

Av Caro - 6 maj 2007 22:44

För det första...
What's up med att ha två förband? Man hinner bli trött tills det som man vill se kommer upp på scen.

För det andra...
What's up med alla 13 till 16-åringar som moshpittades? Borde inte de vara hemma och sova? Visste de ens vilka Sanctity och Annihilator var? För det visste fan inte jag. Jag börjar bli gammal. Fuck it. Anywho...

Minnesvärda låtar från Annihilator:
Alison Hell
Never, Neverland
Det var en tredje som också var skitbra, men seniliteten har slagit till och jag minns inte...

Roligt: När sångaren Jared MacEachern från Sanctity springer upp på scen och sjunger refrängen till Alison Hell. Klockrent.

Ovido - Quiz & Flashcards