Alla inlägg under juni 2007

Av Caro - 26 juni 2007 10:42

Lejon med diamanter till ögon. Kropp i 18K guld med svarta och vita pärlor signerad David Webb. Vacker. Åh. Pris ges vid efterfrågan. Som alltid med exklusiva vackra saker.

Av Caro - 25 juni 2007 22:10

Sommelier: dryckeskännare”, ”dryckesexpert” eller ”vinkypare”. Beskriver en person med omfattande och dokumenterade kunskaper om allehanda alkoholhaltiga dryckers harmoni enskilt eller tillsammans med olika maträtter.

Karol och jag tittade på nåt tv-program där en kille påstod att han var kaffe-sommelier. Jag reagerade för att sommelier har ju med alkoholhaltiga drycker att göra, men Karol reagerade pga en annan anledning.

"Vad fan är kaffe-somalier? Har de stavat somalier fel eller?"

Jag skrattade så jag tjöt. Och sen förklarade jag att det inte handlade om kaffeberoende personer från Somalia.

Av Caro - 25 juni 2007 14:03

Sol. Värme. Regn. Samtidigt. Resultatet: solbrillor i regn. Kombinationen värme & solbrillor är bättre och att föredra.

Av Caro - 23 juni 2007 22:04

Hmm...Fick ett mail för inte alltför länge sen om att si och så många från min skola är medlemmar på Stay Friends. Jaha. Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag inte visste att jag var medlem. Vem skulle jag ha kontakt med där? De jag har kontakt med från skoltiden en handfull människor som jag faktiskt gillar. Resten är jag inte intresserad av.

Fixade i alla fall en sida där och hittills har jag haft 34 besökare varav 4 personer jag inte vill kännas vid, 4 är gamla kompisar till syrran, 10 som gick i pararellklasser och 16 som jag inte visste vilka de var. Jag försöker, med inte så stor entusiasm, visualisera en klassåterförening med folket från gymnasiet. Försköna verkligheten så mycket som möjligt utan att vara pretetiös eller dryg medan man berättar att man har klurar på bot till aids som svar på frågan "vad gör du nu förtiden?". Jag är under intrycket av att alla ljuger på klassåterföreningar. Det är mer regel än undantag.

Funderar på att, under rubriken min privata hemsida, skriva adressen till bloggen med beskrivningen "mitt liv: fest, sex & alkohol". På sätt och vis stämmer det ju. Jag gillar fest och alkohol. Sex vet jag inte. Jag är oskuld.

Av Caro - 23 juni 2007 17:24

Idag skulle det vara norsk midsommarfest. Det hände inte. Inställt för att vädergudarna ville liksom inte idag. De gav ju oss fint väder igår...Skit. Varför kan det bara inte bli varmt igen? Det är nästan så att man längtar till att växhuseffekten blir värre.

I övrigt är jag sugen på att festa. Eller raka benen. Det är vilket som.

Av Caro - 22 juni 2007 23:55

Vi har inte ätit sill, däremot har vi spisat grillade kycklingsspett med cremé brulée till dessert. Gott. Mätt.

Nubbe fanns inte på bordet, vi drack Morgan Cola och margaritas. Däremot blev vi fulla ändå. Provade ungersk 7-kronors rom och fick ont i halsen. Inga synfel hittills.

Istället för små grodorna och kubb har vi kollat på film och spelat Wii Sports. Jag åkte på pisk i tennis, men tog revansch i bowling.

Sjöng gjorde vi också. Inga nubbevisor dock. Emilio fyllde år.

Det är imorrn vi ska på midsommarfest. Fel datum förvisso, men vad gör det? Vi kan kalla det för norsk midsommar.

Av Caro - 22 juni 2007 13:30

Detta klistermärke sitter fast utanför Konsum korsningen St Eriksplan-Flemminggatan. För den som inte sett Tarantinos Death Proof kommer nu en snabb synopsis. Den avdankade stuntmannen Stuntman Mike använder sin 1969 Dodge Charger för att ta livet av oskyldiga flickor genom att volta med sin bil i höga hastigheter.

Så, med det i åtanke...gratis taxi?

Av Caro - 21 juni 2007 20:09

Kista Grossen idag.
De har en stooor avdelning för ris. 22 kg i en säck var det största vi såg.

Ville köpa en sån, bara för att ha 22 kg ris hemma, men då är det två problem som uppstår. Jag lagar inte mat och dessutom har vi det svårt med förvaring som det är.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards