Alla inlägg den 26 april 2008

Av Caro - 26 april 2008 09:08


När jag köpte min mobil i november gick jag också med i kampanj som handlade om att värva folk till Softbank och få 5000 yen (290 SEK) per person du värvar.


Jag värvade 3 personer och idag, nära fem månader senare, fick jag 3 checkar direktlevererade från postsnubben till mina händer. Vänligen notera att det är lördag idag. Jag hade fått dem tidigare, men det uppstod lite problem när vi adressändrade. Det känns bra att få lite pengar, nu när jag fått reda på att jag ska betala restskatt på ca 4000 kr.

Av Caro - 26 april 2008 08:53

Har varit effektiv och fixat bankkonto och hanko. Det sistnämda är en stämpel som praktiskt taget är en underskrift. Vid öppnandet av bankkonto signerade jag alltså inte med penna, utan med min hanko. Köpte till och med ett fint rosa plastfodral till den så att jag slipper tappa bort bara hankon och kan nu tappa bort både hanko med fodral.


Denna hanko är den absolut billigaste man kan få tag på och kostade dryga 100 kr inklusive plastfodralet. Det finns varianter som kostar runt 1500 kr och är fabrikerade i riktigt fina material som jade och ibland till och med elfenben. Finns att köpa på fina varuhus på pappersavdelningen.

Ovido - Quiz & Flashcards