Alla inlägg under april 2007

Av Caro - 10 april 2007 18:45

Så många rätt hade jag på japanska provet idag.
Fröken sa att jag hade fin handstil.
Jag är mycket stolt.

Av Caro - 10 april 2007 09:33

Efter att ha blivit utsparkad från Ticnets hemsida för femte gången fick jag kramp i musklickarfingret och blev tokförbannad. Svor Reine i örat och hotade med att skita i att ens sätta min fot på Globen-området ever again när det otänkbara händer. Jag fick tag på EN ståplats till Mötley Crue som spelar på Globen den femte juni. Det är nästan så att jag tror på Gud.

Av Caro - 8 april 2007 23:01

Är såå hängmörad biff just nu. Har precis kommit hem från Nine Inch Nails konserten. He.Rre.Gud Ljudet. Stämningen. Låtarna. Och hans röst. Wow. Blev helt kär i gitarristen Aaron Norths sätt att köra kung fu med guran och lira samtidigt. Simultanförmåga och skicklighet.

The hand that feeds var svängig. Mr Selfdestruct var närmast euforisk. Only var jag lite besviken över att den inte hade mer klös i. Konserten i sig var suverän, men ändock finns ett minus. Den enda låten som spelades från den kommande plattan Year Zero var Survivalism. Synd, hade velat höra The greater God samt My violent Heart som bägge finns att lyssna på deras MySpace om man inte orkar vänta på skivsläppet den 17 april.

Av Caro - 8 april 2007 22:47

Hade knappt hört nånting av Ladytrons material när jag fick reda på att de skulle lira förband åt NiN. Lånade alla skivor som jag kunde få tag på och lyssnade igenom och blev glatt överraskad när jag stod inne på Annexet och insåg att Helen Marnie låter lika bra live som hon gjorde på skivan. Om inte bättre.

High Rise, Destroy everything you touch och International Dateline, alla från albumet Witching Hour, var helt otroliga live. Underbart kaxig electronica när den är som bäst.

Missar de på Debaser imorrn och det tycker jag är väldigt synd.

Av Caro - 5 april 2007 22:18

Vadå, för full? Hur fan kan va för full för Nivå 22...? Polarn kom inte in för att han såg för full ut samtidigt som stället har kvartersalkisar som trillar av barstolarna.

Margaritasarna på Texas LongHorn måste vara Stockholms bästa. Och beroendeframkallande. Efter fyra fyror ville jag fortfarande ha mer, trots konsekvenser som huvudvärk och överjävlighet.

---

Gulddialog med vakten:
- Leg.
- Smickrande. Jag är nästan tretti och du ber om leg...?, svarar jag.
Utan att röra en min säger han:
-Leg.
Visar körkortet och vakten tittar storögt på kortet och sen på mig.
- Vaddå? Du är ju lika gammal som jag...
- JAA! Nästan tretti säger jag ju!
Får ett schhh!! från vakten och jag blir insläppt. För att sen lämna stället 3 minuter efter när jag inser att det här med Nivå 22 inte var min grej.

Av Caro - 4 april 2007 11:22

Mitt internet är så trögt att det går snabbare att blogga från mobilen. Är avis på 56k-modemare. Deras internet går toksnabbt jämfört med mitt.

Av Caro - 2 april 2007 16:53

Aftonbladet hade en tävling där Sveriges bästa modeblogg skulle koras. Priset gick till Engla's Showroom med hela 44,4%.

Vad i helvete tänkte folk på?

För det första: Engla skriver inte om mode längre. Hon skriver om vädret mer än vad SMHI gör. Folk kunde faktiskt ha röstat på nån eller några med lite mer karaktär som Hanna Fridén och Annika Marklund som klär sig efter egna huvud, skriver intressant och inte är trendslavar eller rädda för att ta en diskussion. Eller varför inte Sura tanten för att hon har grymt bra rescensioner och rebusar.

Men nej.

44 procent av rösterna gick till en person som inte tål kritik och gillar ja-sägare som vill veta vad hon åt till middag. För att de sedan ska hålla med om att det var gott. Den innehållslösa och tråkiga bloggen fylld med reklam, riktat för människor med dålig klädfantasi. Trender är för Engla och medelsvenssons. Mode däremot är för de som vågar vara annorlunda.

Av Caro - 2 april 2007 16:16

Jag är försäljare, inte nån jävla psykolog eller politiker. Klaga på priset hos nån som bryr sig och kan göra nåt åt saken. Bara för att kläderna säger att jag jobbar här behöver det inte betyda att jag faktiskt har betalt för att lyssna på din nasala jävla röst med Lidingö-iii. Sod off.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards