Alla inlägg under juni 2008

Av Caro - 5 juni 2008 04:39

En av grejerna jag blev fundersam på när jag köpte min mobil var att kamerans "shutter"-ljud lät trots att mobilen var på Silence. Fick förklaringen långt senare att uppenbarligen var det många i bland annat t-banan som tog kort under kjolen på tjejer och därför låter shutterljudet numera HÖGT när man tar kort med mobilen.


Hur gör man numera för att på diskret sätt få sin dagliga dos av under- kjol-action? Fråga den 59-årige Nagoya Tech College administratören som för någon vecka sedan arresterades efter att ha blivit påkommen när han, med hjälp av sin PSP och tillhörande kamera, gluttade underkjolen på en 19-årig tjej.


Jag har inte tillräckligt med svordomar i mitt ordförråd på något språk för att uttrycka mig vad gäller sånt här.


Hela artikeln finns här.


Kameran går att vrida åt andra hållet också tydligen.

Av Caro - 4 juni 2008 16:24

Eftersom jag gnäller satan på Crocs-tofflan och dess fulhet som gör att jag vill riva ut linserna på mig själv när jag ser dem, kommer två toffeltips från fascist-fashionistan som då & då kommer fram hos mig.


De ser mer ut som en dödsfälla för uppsvullna fötter under en varm sommar. "Kassler" får jag upp i huvudet när jag tänker på mina stackars fossingar i gladiatortofflor, men trots det vill jag ett par. Galet snygga skor, men jag vill ha mina i storlek 39 och det finns inte att finna här.






Förutom gladiator-tofflorna som världen, inkl. jag, verkar ha fått dille för, är de japanska trätofflorna geta alltid high fashion här i Kyoto. Jag såg dem i höstas, lite grann under vintern och nu under våren verkar trenden hänga kvar. Har inte provat, men de ser så fina ut, men verkar svåra att springa till tåget i. Kan tänka mig att "kasslerfötter" inte är något som förekommer med dessa beauties på. Dessa i japansk 25:a skulle inte vara helt fel heller.

BUBBLARE

Mina och syrrans fossingar i okobo i Gion


Tycker du det är jobbigt att gå i 5-10 cm klackar? Går du dessutom med böjda knän för att klackarna är för höga och dina ben klarar inte att räta ut sig? Då tycker jag att du ska testa Okobo, mer känt som maiko-tofflan, bara för att ha något att verkligen jämföra med. Jag har gått i allt från stilletklackar en helkväll till 12 cm kilklack på catwalk, men att gå i okobo i en halvtimme är förenat med livsfara. Till nästa gång jag ska ha på mig maiko-tofflor ska jag ha fan ha hjälm och handledsskydd och eventuellt spruta på mig stabiliseringsspraj. Toffla är den direkt inte heller och därför hamnar den på bubblare. Jag vill ha dessa som bokstöd dock.

Av Caro - 4 juni 2008 16:04


Jag har sett alldeles för många i Kyoto med crocs nu och de har inte ens varit turister. Får lust att skrika "INTE I JAPAN OCKSÅ!", slita av dem crocsen , hålla bensin, tuta på och springa därifrån.


Men jag vill inte verka konstigare än vad jag redan är som lång utlänning med stor näsa i Kyoto.

Av Caro - 4 juni 2008 03:08

Typisk reklam


De som klagar på att porr-spam är jobbigt vet inte hur bra de har det.


Två till tre gånger i veckan dimper det ner reklam från porrklubbar och porrvideobutiker direkt i vår fysiska brevlåda. Tidvis är det faktiskt ganska lustigt. Vid något tillfälle fick vi reklam från nån klubb där tjejen på kortet hade svans och öron a la manga style. Skoluniform och lack och läder har jag också sett reklam på. Mycket intressant, det här med preferenser.

Av Caro - 3 juni 2008 14:39

I sängen har jag legat hela dagen, nyst och snorat och bara varit mysig med bakterierna tillsammans med vår älskade MacBook Pro.


Passade på att kolla på varenda filmtrailer på Apples hemsida, gick in på modebloggar, resebloggar, dedikerade sko- såväl som väskbloggar och humorbloggar. Spelar Lego Indiana Jones på Rilles PSP för att stänga av och glömma att spara. Morr.

Av Caro - 2 juni 2008 12:55

Lego Starwars var ett underbart spel. Spelade det med Rille på PC och gillade konceptet. Jag tycker det är gulligt med legogubbar som kutar runt i istället för Harrison Ford som Han Solo i sliten datorgenererad form.


Imorrn släpps kommer Lego Indiana Jones: The original adventures. Hurra!


Av Caro - 2 juni 2008 12:30

Jag har gått och blivit sjuk...igen. Sista gången jag hade ont i öronen och mådde så här bajs var när jag var i Hiroshima på SEMESTER och låg och snörvlade på hotellrummet under två dagar.


Struntade i att öronen och ansiktet gjorde ont och sprang iväg till skolan ändå. På måndagar har vi nämligen de mer intressanta lektionerna som jag lär mig mest på. Satt och snörvlade, drack mycket vätska och antecknade som tok så att jag kan nöta in kunskapen senare.


När jag insåg att jag hade feber kastade jag in handduken. Det var efter  3 av fyra lektioner.

Av Caro - 1 juni 2008 23:32

Var på arbetsintervjun idag och fick träffa hela familjen. Hiroya är en smart och social 8-åring vars hobby är att läsa böcker och spela golf samt baseball. Han kan skriva lika många kanjis som jag och jag misstänker att han kommer blir min lärare lika mycket som jag kommer vara hans.


I mina arbetsuppgifter ingår - förutom att lära ut engelska - barnpassning till och från. Lektionerna behöver nödvändigtvis inte hållas hemma heller, vilket passar fint för mig. Hiroya har en lillebror på 6 år som också kommer att delta i undervisningen, dock inte lika mycket.


Jag har jobbat med barn förut och lovade mig själv att inte göra om det. Då var jag 19 år och en jävla snorunge själv. 


MEN.


Efter att under 8 år jobbat i Stockholms tunnelbana med vuxna individer som beter sig som idioter föredrar jag nog att arbeta med barn.

Ovido - Quiz & Flashcards